Szent György Napok 2016
ÁPRILIS 16 – 24.

vásár

A Szent György-napi vásár versenytárgyalásának eredményei

LICIT EREDMÉNYEK


Szent György-napi vásár – jelentkezés

Hétfőtől jelentkezni lehet a Szent György Napi vásárra, amelyre április 22–24. között kerül sor. Összesen hét típusú termék árusítása tartozik ebbe a kategóriába, szintén itt kell jelentkezni, de külön licit témáját képezik a vidámpark típusú eszközök, ezek borítékait később nyitják ki. Az alkohol és egyéb közélelmezési cikkek árusítása más licit része.

Összesen hét típusú termék árusítása tartozik ebbe a kategóriába: a hagyományos, közvetlenül a termelő által forgalmazott élelmiszerek (A), pattogtatott kukorica, vattacukor jégkrém (B), pék és cukrásztermékek (kürtöskalács, lángos - C), gyors étkezde típusú árusítóhelyek (gyros, hamburger, szendvics, kebab, hot-dog, pizza, stb., - D), könyvek, szórakoztató programok és interaktív játékok gyerekeknek (E), és más promóciós standok (autók, haszongépek), amelyek eladása nem helyben történik (F).

Ide tartozik, de külön licit témáját képezik a vidámpark típusú eszközök, ezek borítékait később nyitják ki.

Az alkohol és egyéb közélelmezési cikkek árusítása más licit része.

Az érdekelt kereskedőknek legkésőbb április 11­én, délelőtt 11 óráig (vidámparkokra 13 óráig) kell zárt borítékban benyújtaniuk ajánlataikat a sepsiszentgyörgyi polgármesteri hivatal iktatójába, vagy a TEGA Rt székhelyén (Ág utca 1. szám).

Az ajánlatokat 2016. április 11-én, 11 órakor nyitják fel a sepsiszentgyörgyi polgármesteri hivatal 29-es termében.

Az érvényes ajánlatok lajstromát, csökkenő sorrendben, 2016. április 12-én 14 órakor függesztik ki a polgármesteri hivatalban és a TEGA Rt. Ág utcai székházában. Azonos értékű ajánlat esetén sorshúzással döntenek a sorrendről.

A zárt borítékban letett ajánlat helyválasztási előnyt jelent. Az esetlegesen megmaradt helyek április 19-én 10 órától kerülnek kiosztásra alapáron, az igénylés sorrendjében.

Bővebb felvilágosítást a 0367 401 911-es telefonszámon nyújtanak. Árak, részletek, feltételek, nyomtatványok, vásártérkép a www.szentgyorgynapok.ro honlapon.

Mellékletek - kereskedők:

 Mellékletek - vidámparkok:

______________________ ______________________ ______________________ ______________________ ______________________ ______________________


Mesterségek Nagyvására a Szent György Napokon

Az Erdélyi Művészet és Örökség Egyesület iparművészek, népművészek és kézművesek jelentkezését várja a 25. Szent György Napok alkalmából megrendezésre kerülő Mesterségek Nagyvásárára.

Az igazi vásári hangulatot megidéző, igényes kézműves vásár a városközpont kiemelt helyszínén, a Gróf Mikó Imre utcában kap helyet. A szervezők sátrakat biztosítanak 2x1 méteres asztallal, de amennyiben az áru jellege úgy kívánja, lehetőség van saját, 3x3 méteres fehér sátorral is részt venni a vásáron. A részvételi díj három napra 100 lejbe kerül.

A jelentkezéseket a nagyvasar2015@gmail.com címre várjuk. Jelentkezési határidő: 2016. április 1. A jelentkezésnél a következő adatokat szükséges feltüntetni: név, lakcím, telefonszám, e-mail cím, mesterség. Kérünk 3 darab, a termékeket bemutató fényképet mellékelni. Amennyiben saját sátorral szeretne részt venni a vásáron, azt kérjük feltüntetni a kérelemben.

A vásárral kapcsolatos bővebb információk a 0749 256 805-ös telefonszámon igényelhetőek. Kapcsolattartó személy: Gál Andrea.

______________________ ______________________ ______________________ ______________________ ______________________ ______________________


Szent György Napi kézműves vásár

A Háromszéki Népművészeti és Kézműves Egyesület idén is megszervezi a Szent György Napokon a már hagyományossá vált kézműves vásárát, amelyre korábbi helyén, a Székely Nemzeti Múzeum előtt kerül sor.

A jelentkezéseket a szervezők április 1-ig várják az office@popartcov.ro e-mail címre.

A vásárral kapcsolatos bővebb információk a 0729 500 861-es telefonszámon igényelhetőek.<< vissza a főoldalra
© - Szent György Napok 2016 - Szerzői jogvédelem